Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] La resposta d’Ayuso sobre les morts a les residències incendia les xarxes socials

|

- Publicitat -

Isabel Díaz Ayuso ha anat a divertir-se al programa El Hormiguero aquest dimarts. Pocs s’esperaven la pregunta de Pablo Motos que deixaria en evidència la seva gestió de la pandèmia.

“Hi ha una qüestió que mai vaig entendre: per què el vostre partit i Vox vàreu tombar la comissió d’investigació sobre la gestió de les residències en la Comunitat de Madrid?”, ha plantejat el presentador del programa en prime time. La presidenta del PP a la comunitat, lluny de fer autocrítica fuig d’estudi: “Sembla que només ha mort gent gran a Madrid i per tot ha estat similar. S’han tombat comissions de recerca en tota Espanya, però sobre Madrid hi ha una lupa constant”.

Publicitat

Les declaracions següents han provocat la indignació dels usuaris a les xarxes socials. “No vull que s’obri una comissió d’investigació per dir-li a les famílies que les morts dels seus familiars podien haver-se evitat, perquè és mentida. És aprofundir en un dolor innecessari”, assegura Ayuso. I menteix, sense titubejar: “Totes les persones a Madrid han mort de la mà d’un sanitari”.

Per si no n’hi hagués a prou, aprofita per penjar-se la medalla i insisteix que Madrid va actuar “perquè aquí ningú feia res”. Cal recordar que el govern de Madrid té causes obertes en els tribunals per delictes d’homicidi imprudent per la seva gestió durant la pandèmia.

 

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut