Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Isabel Díaz Ayuso embogeix i diu que el col·lapse sanitari és “perquè els metges no volen treballar”

|

- Publicitat -

Isabel Díaz Ayuso segueix mostrant-se contrària a qualsevol restricció pel coronavirus, malgrat les terribles dades pandèmiques de Madrid. La presidenta de la Comunidad argumenta el col·lapse sanitari sense fer cap autocrítica, fidel a la seva filosofia de la llibertat, dient que el problema de la saturació és que una part dels metges no volen treballar, perquè creu que una part dels sanitaris segueixen directrius dels sindicats i dels partits d’esquerra per boicotejar el sistema de Salut. En unes declaracions a esradio, la polèmica presidenta autonòmica també assegura que investigaran aquestes situacions, però considera que el servei hospitalari ha estat excel·lent des que va començar la pandèmia, i es manté en la seva idea de sortir de l’onada de contagis sense posar cap mena de restricció.

Mentrestant, la ciutat de Madrid ha detectat contagis massius en sectors com els dels bombers o policies, amb la situació completament descontrolada.

Publicitat

Com no podia ser d’una altra manera, les declaracions d’Ayuso han donat la volta a la xarxa, rebent una allau de crítiques per la seva falta d’humanitat. El president inhabilitat Quim Torra va titllar l’afirmació sobre els sanitaris “que no volen treballar” de “vomitiva”, i l’exconsellera de Salut catalana, Alba Vergés, retreu que critiqui “a qui porta 1 any i 9 mesos cuidant-nos”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut