Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Victòria judicial d’Albert Donaire: “La sentència és clarificadora i em dona la raó en tot”

Donaire va ser expedientat per expressar la seva opinió sobre el procés independentista

|

- Publicitat -

El mosso independentista Albert Donaire ha compartit un missatge a les xarxes socials anunciant bones notícies: Interior li pagarà el deute de 7 mesos de sou i li retornarà la plaça que li van prendre mitjançant un expedient disciplinari.

Publicitat

Com ha recordat Donaire, l’expedient no tenia res a veure amb la seva professionalitat, sinó amb la seva vida privada i, concretament, la seva ideologia. L’expedient el censurava per haver dit frases com “la justícia a Espanya funciona com funciona” o “si els Borbons han comès algun delicte, han de respondre davant la justícia” en una entrevista com a secretari nacional de l’ANC.

Així mateix, el mosso va posar en dubte les desmesurades actuacions policials de l’1-O i la persecució judicial contra l’independentisme. També va criticar el 155 a Catalunya. “Tot des de l’àmbit privat, des d’un perfil particular que no té res a veure amb la vida professional”, ha insistit.

El temps li ha donat la raó i ha deixat en evidència com funciona el cos policial i Interior. “La sentència és clarificadora i em dona la raó en tot. Gràcies a tots els que m’heu fet costat en aquesta lluita. Seguim!”, ha conclòs el comunicat.

Et pot interessar  Comença el recorregut de la querella d’Albert Donaire contra la caporala del cos de Mossos Inma Alcolea 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió