Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Un mort i un ferit en un tiroteig en un bar del barri de Sant Roc de Badalona

Un home amb casc de moto ha accedit al local de cuina dominicana i ha disparats els trets, segons testimonis

|

- Publicitat -

Una persona morta i una altra ferida és el balanç d’un tiroteig aquest dijous a la nit en un bar del barri de Sant Roc de Badalona. Els Mossos d’Esquadra confirmen que hi ha hagut una víctima mortal i una persona ferida en un “incident”, per bé que de moment no parlen de trets. Fonts testimonials han explicat a l’ACN, però, que els fets han passat al local Serie1 Bar Dominicano, i que una de les persones que hauria rebut els trets és el propietari del local. Un veí de l’immoble on ha tingut lloc el succés, al número 183 del carrer Marquès de Mont-roig, afirma que poc després de les onze ha sentit tres trets. Mossos i serveis sanitaris s’han adreçat a l’indret i cap a dos quarts de dotze de la nit han tret el ferit en llitera.

Publicitat

Altres testimonis que eren al bar han explicat que l’autor dels trets ha entrat al local amb un casc de moto posat, ha disparat i tot seguit ha marxat.

 

Els veïns també expliquen que es tracta d’un bar conflictiu on anteriorment ja hi ha hagut baralles, discussions i algun apunyalament.

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió