Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Un expert en drets humans de l’ONU retreu al president del Consell Europeu la seva hipocresia amb els presos polítics catalans

|

- Publicitat -

El relator i expert independent de les Nacions Unides sobre drets humans, Alfred de Zayas, ha retret al president del Consell Europeu, Donald Tusk, la seva hipocresia amb els presos polítics catalans. De Zayas, que ha seguit molt de prop el judici contra ells al Tribunal Suprem espanyol, ha carregat contra Tusk per ser “selectiu” amb les seves opinions pel que fa a la vulneració de drets i llibertats.

Publicitat

“Per què demana a Rússia que alliberi tots els “presos polítics”, però no diu ni una paraula sobre els presos polítics a Espanya?”, s’ha preguntat via Twitter, en relació a la piulada que va fer el mateix Tusk sobre el recent intercanvi de presoners entre Rússia i Ucraïna. “Finalment! L’alliberament d’Oleg Sentsov i els mariners ucraïnesos [capturats per Moscou al novembre] m’omple d’alleujament. Reitero la meva crida a Rússia perquè alliberi tots els presos polítics i respecti la integritat territorial d’Ucraïna”, va escriure el president del Consell Europeu en una publicació que li ha costat els retrets De Zayas i altres tuiters anònims.

Et pot interessar  El Suprem revisa aquest dijous els recursos de Vox i Cs contra els indults als líders del procés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió