Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Trias nega que pactar amb ERC sigui posar Barcelona en mans d’un front independentista

Trias replica que discursos com el de Collboni són els que es fan "a Madrid": "Aquí ja ha passat de moda"

|

- Publicitat -

Xavier Trias ha negat aquest divendres que pactar amb ERC l’alcaldia de Barcelona sigui posar la ciutat en mans d’un front independentista, com li retreia ahir dijous el líder socialista de la ciutat, Jaume Collboni.

Publicitat

En una entrevista a RNE, Trias ha replicat que discursos com el de Collboni són els que es fan “a Madrid”. “Aquí ja ha passat de moda”. Sí que ha admès que “si hi hagués un referèndum, votaria a favor de la independència”. Tanmateix, Trias aposta per “gestionar Barcelona”. “Hi ha gent que constantment parla de coses que no és la discussió que tenim. Tenim una discussió diferent”, ha constatat.

Sobre la investidura, Trias no ha tingut cap dubte que l’alcalde de la ciutat serà ell, després d’haver guanyat els comicis del 28 de maig. Preguntat sobre els suports que té per tirar endavant la investidura, ha afirmat que en té un de “molt important”, que és que “ningú suma 21”. En aquest cas, ha recordat, “l’alcalde és la força més votada”.

En el mateix sentit ha afirmat que, a parer seu, l’única possibilitat de sumar 21 regidors perquè no aconsegueixi la vara d’alcalde és un pacte a tres entre PSC, Barcelona en Comú i ERC, “però ERC ja ha dit que a aquest joc no hi juga”.

Et pot interessar  Trias endarrereix la seva sortida de l'Ajuntament i no descarta entrar al govern de Collboni
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió