Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Treball aposta per la sensibilització amb el Concurs de prevenció de riscos laborals

Des de l'any 2007, direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball inculca als més joves valors com la salut laboral, mitjançant fotografies i cartells, entre altres

|

- Publicitat -

L’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, organisme adscrit al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, promou des de l’any 2007 el concurs La Prevenció, un Valor Segur. Mitjançant la promoció de fotografies, pictogrames i espots, la Generalitat vol promoure la creativitat i l’esperit crític dels estudiants en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals.

Al concurs, organitzat en col·laboració amb el departament d’Ensenyament la Fundació Prevent, hi participa l’alumnat major de més de 16 anys de qualsevol centre educatiu de Catalunya, ja sigui públic o privat, centres d’Innovació i Formació Ocupacional i entitats col·laboradores del Servei d’Ocupació de Catalunya. També hi poden prendre part estudiants de disseny gràfic i dels cicles formatius d’àmbits com les arts gràfiques, imatge i so o comunicació gràfica i audiovisual.

Publicitat

El lliurament dels premis es farà el pròxim dimarts 27 de novembre al migdia, a la delegació dels serveis territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona. Els premis s’estableixen per a cadascuna de les categories i modalitats de participació i s’atorguen en forma de regals.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut