Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Torra fa una crida a la participació de la Diada per agafar forces i encarar els pròxims mesos

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha cridat aquest divendres a la participació en la Diada de el 11 de setembre per poder encarar els propers mesos, que ha […]

Redacció
Redacció 25/08/2018
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra / ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha cridat aquest divendres a la participació en la Diada de el 11 de setembre per poder encarar els propers mesos, que ha vaticinat que seran un dels moments “més delicats” de Catalunya.

“Si comencem amb un 11 de setembre, tota la ciutadania de Catalunya, aquesta part majoritària de la ciutadania que vol avançar republicanamente, que es basa en els valors republicans; si sobre aquests valors fem una gran Diada, que torni a deixar bocabadat al món, podrem encarar els propers mesos”, ha afirmat en un acte d’homenatge al marquès de Poal, Antoni Desvalls.

Torra ha destacat la necessitat del respatller dels ciutadans al carrer en uns mesos en els quals ha recordat que se celebraran uns judicis contra els dirigents independentistes investigats, que són “una farsa”.

“Les nostres consciències d’homes lliures i dignes no podran acceptar aquelles sentències, quan l’únic crim que van cometre va ser permetre que el poble de Catalunya votés”, ha explicat.

Durant l’acte, el president ha assegurat que el Govern farà tot el que ha de fer per aconseguir l’objectiu independentista, però ha insistit que necessitaran a la gent.