Dissabte, 28 de Març de 2020 - Edició 611
La República

Torra diu que els Mossos han de ser “garantia de drets i llibertats” i “deixar enrere les maneres del passat”

El president de la Generalitat reitera el suport al cos de policia en el 25è aniversari del desplegament a Vic però exigeix una policia al servei de la ciutadania

Avatar
Agències 01/12/2019
Pla general del president, Quim Torra, saludant als Mossos a l'arribada. Imatge de l'1 de desembre del 2019. (Horitzontal)

A l’espera dels resultats de l’auditoria i amb actuacions dels Mossos reprimint amb molta violència les poques protestes dels darrers dies

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que els Mossos d’Esquadra han d’actuar sempre al servei dels ciutadans i “garantir els drets i llibertats”. Durant la celebració del 25è aniversari del desplegament del cos policial a Osona, el cap de l’executiu els ha demanat que siguin la “punta de llança” d’un país que vol deixar enrere maneres de fer del segle XX i XIX. Per això, els ha instat a situar “sempre, per damunt de tot, les llibertats civils i democràtiques”.

 “Una policia al poble al costat del poble que serveix, és l’opció, no hi ha una altra”, ha afegit. A més, ha aprofitat la seva intervenció, per reiterar, públicament, el suport de la Generalitat a la policia catalana.

Relacionats