Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Tercer repartiment del virus des de Madrid

|

- Publicitat -

Suposadament, aquesta matinada començava el confinament de Madrid, però aprofitant que les actuacions policials del cap de setmana seran només “informatives”, sense opció a aturar ningú, una munió de madrilenys han fugit per terra i aire (mar no, que no en tenen) disposats a repartir el virus per tothom, com si de cafè es tractés. Així s’ha produït monumentals embussos a les autopistes i els trens en direcció a la perifèria anaven ben curulls. Els destins més carregats són Galícia, València, Andalusia i Extremadura.

Publicitat

Per tercera vegada, doncs els madrilenys tenen patent de cors per emportar-se i escampar el virus per tot arreu de l’Estat i està per veure si la gent que ja ha marxat i la que marxi durant el cap de setmana tornarà després, o es quedarà a fora dels municipis afectats per les mesures dictades pel govern espanyol, un confinament perimetral ordenat pel Ministeri de Sanitat afecta un total de 4.700.000 persones de la Comunitat de Madrid, que inclou la capital i 9 municipis dels voltants: Móstoles, Alcalá de Henares, Fuenlabrada, Leganés, Getafe, Alcorcón, Torrejón de Ardoz, Parla i Alcobendas.

Mapa: 3/24
Et pot interessar  Més infiltracions al món de l'activisme social: Sergio, l'infiltrat que va defensar un col·legi l'1-O
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió