Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Sonor calbot d’un doctor en Medicina d’Igualada a la viceprimera secretària del PSC

“No em donis les gràcies, dóna’m les eines”

Gerard Sesé 21/03/2020
El doctor Xavier Botet | Veuanoia.cat

Plantofada a dues mans de Xavier Botet, Doctor en Medicina i Cirurgia, amb consulta a Barcelona i Igualada a la Portaveu Socialista al Parlament Catalunya i Viceprimera Secretària del PSC, Eva Granados.

L’especialista en Cirurgia General i Digestiva ha noquejat la socialista via Twitter contestant a una publicació de postureig de Granados així: “No em donis les gràcies, dóna’m les eines”.

A part de la contendent piulada que recorda la mala gestió del Gobierno de Pedro Sánchez davant la pandèmia, Botet recorda que es necessita “massiu, absolut i rotund” i assegura que no segueix les rodes de premsa del Gobierno perquè es “menjaria el televisor”.

Igualada registra en les últimes hores 2 nous positius i la xifra de víctimes no es mou de 24

El brot de coronavirus de la Conca d’Òdena, un dels que més preocupa les autoritats catalanes, ha sumat en les darreres hores 2 nous positius, que deixen la xifra global d’afectats en 209 persones, segons les dades que ha facilitat aquest divendres a la nit el Departament de Salut. D’aquestes, 24 han mort, una xifra que no s’ha mogut respecte de les dades facilitades ahir. A banda, 6 persones estan en estat greu, una menys que ahir, i 91 dels afectats són professionals sanitaris. Aquesta última xifra tampoc s’ha mogut. Salut desconeix l’origen i la relació entre el brot de coronavirus d’Igualada detectat en un nucli familiar de cinc persones de la ciutat i els professionals sanitaris de l’hospital local infectats en un dinar multitudinari.