Dissabte, 15 d'agost de 2020 - Edició 751
La República

WhatsApp s’actualitza i prepara una millora substancial pels dies de confinament

L’aplicació de missatgeria instantània millora les característiques de les videotrucades després que altres APPs oferissin més i millors opcions

Gerard Sesé
Gerard Sesé 25/04/2020

El confinament domiciliari ha convertit les videotrucades en l’única manera de poder veure a amics i familiars. Les trucades amb imatge han estat, a més, el reclam de noves aplicacions com Zoom o Houseparty fins ara desconegudes.

Això era en detriment de l’aplicació de missatges instantanis més usada, el WhatsApp, que veia que la gent preferia usar altres programes a l’hora de comunicar-se amb veu i imatge. El motiu era senzill: el WhatsApp només permetia un total de 4 usuaris en un mateix moment en les videotrucades grupals.

Però ara això canviarà. La companyia darrere de l’app de missatgeria ha anunciat que duplicarà la quantitat de participants en videotrucades. Mark Zuckerberg, director executiu i fundador de Facebook (empresa mare de WhatsApp), ha estat l’encarregat d’anunciar la millora en l’app de missatgeria, destacant la importància de les trucades de vídeo avui dia, especialment en temps de quarantenes i distanciament social.

Des d’ahir, l’actualització començarà a arribar a tots els usuaris de WhatsApp en iOS i Android. Telegram també ha anunciat que implementarà aquesta funció en la seva app molt aviat.

Relacionats