Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

[Vídeo] Violent, masclista i narcisista: aquest és el xoni unionista amb qui Rahola es va topar arrencant llaços grocs

Ahir, la periodista i escriptora Pilar Rahola, penjava un vídeo a les seves xarxes socials on ella mateixa enregistrava una topada amb un unionista jove garrulo i xoni a l’estació […]

Gerard Sesé 26/11/2018
Xavi Vidal, un quillo de Badalona

Ahir, la periodista i escriptora Pilar Rahola, penjava un vídeo a les seves xarxes socials on ella mateixa enregistrava una topada amb un unionista jove garrulo i xoni a l’estació de Renfe de Badalona. Rahola acompanyava un grup de gent que penjava llaços mentre aquest talòs els arrencava. I no només això sinó que els tirava al terra de manera incívica.

Rahola mentre grava el jove va exclamant “la repressió no podrà amb nosaltres” i denuncia com llença a la via els llaços grocs. “Denuncia el que vulguis, guapa” respon l’imberbe quillo malcriat.

La xarxa, més ràpida que la llum, ha identificat qui és aquest individu. És en Xavi Vidal i va ser protagonista l’any 2014 del grotesc i desagradable programa ‘Hermano Mayor’ de la cadena espanyola Cuatro. L’espai, en format documental, mostra joves inadaptats, violents, racistes, agressius i masclistes i intenta reeducar-los i reinserir-los a la societat i a la seva família. Un programa que fa escudella per les escenes que mostra amb postadolescents consentits i aviciats que treuen de polleguera.

Doncs l’unionista i nacionalista espanyol que arrencava aquest diumenge llaços a l’estació de Badalona és aquesta bèstia esgarrifosa i espantosa amb antecedents per violència de gènere, que pega als seus pares, violent i agressiu i profundament narcisista. Aquí teniu el programa on ell va ser protagonista: