Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

[Vídeo] Un robatori a la Zona Hermètica de Sabadell acaba amb una persecució i trets a l’aire

Els Mossos d’Esquadra busquen els autors del robatori, que van aconseguir fugir

Agències 11/10/2021
Mossos d'esquadra

Els Mossos d’Esquadra busquen els autors d’un robatori que s’ha produït aquest diumenge a la nit en una empresa de la Zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental). L’empresa d’alarmes contractada va avisar pels volts de les 22.30 h que havien accedit a un negoci de productes tecnològics situat al carrer Sant Ferran. El cos hi va destinar sis unitats, que van situar-se davant la porta principal.

De sobte, dues furgonetes en van sortir rebentant la persiana i fugint del lloc, empenyent dos agents a terra, que van quedar ferits lleus, i provocant danys en un cotxe i dues motos. Els agents van perseguir les furgonetes per la Gran Via de la Ciutat i l’autopista C-58 fins que van aconseguir interceptar un dels dos vehicles.

La fugida es va fer a gran velocitat amb la participació d’un mínim de tres vehicles del cos local i diverses unitats de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra, segons ha confirmat el cos a l’ACN. Les dues furgonetes es van separar, i una d’elles va aconseguir ser interceptada a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), on els seus ocupants s’haurien amagat per una zona boscosa.

Va ser allà on l’Ajuntament de Sabadell ha confirmat que un agent del cos local va fer dos trets a l’aire amb caràcter intimidatori, i que s’ha aconseguit recuperar el vehicle, que estava buit. Fonts dels Mossos han detallat que posteriorment també s’ha localitzat la segona furgoneta fugida, aquesta també sense cap producte a l’interior procedent de la nau de Sabadell. A hores d’ara hi ha una investigació oberta per localitzar els assaltants i determinar si es van endur cap producte de l’interior.