Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

[Vídeo] Mercedes Milà es treu la careta definitivament a l’APM

Assegura que Quim Torra no li cau bé però en canvi diu que Miquel Iceta és “honest” i afirma que va decidir no treballar mai més a TV3 perquè li corregien els barbarismes

Redacció 23/05/2020

Mercedes Milà, coneguda unionista, va acceptar participar en la secció de “La Televisió és Cultura” de l’APM, un dels programes estrella d’humor de la televisió pública catalana. Malgrat acceptar el convit, no se la veu massa còmode, recordant que s’han passat el tems i, fins i tot, insinuant que hauria de cobrar per respondre tantes preguntes. És més, després en un directe a les xarxes, assegurava que “acabo de fer una merda per TV3”.

Hi ha dos moments especialment irreverents de l’entrevistada, que es treu la careta definitivament: quan ha de valorar els polítics amb una paraula, quan apareix Quim Torra diu “no m’agrada” amb cara de pomes agres. En canvi, quan apareix Miquel Iceta esbotza un “honest” i Lorena Roldan com “valenta”.

A més, recorda que de jove va treballar a TV3 i que va decidir no tornar-hi mai perquè li corregien els barbarismes i les incorreccions “eren uns pesats” afirma.

No debades, el muntatge dels editors de l’APM, no deixa massa bé la presentadora de televisió, que segurament va acceptar participar en el xou d’humor per parlar del seu nou programa on parlarà només “de les coses que a mi m’interessen”.