Diumenge, 31 de maig de 2020 - Edició 675
La República

[Vídeo] L’esandalosa defensa d’Ana Rosa Quintana a la manifestació d’ultradreta a Madrid

En aquest vídeo es pot veure com la presentadora madrilenya vira el seu discurs en funció dels infractors de l’estat d’alarma

Gerard Sesé
Gerard Sesé 14/05/2020
La periodista Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana cada cop dissimula menys. Durant aquesta pandèmia ha acumulat notícies sent ella la protagonista: com quan va anar a Londres en ple confinament, quan va atacar els sense sostre per incomplir el confinament domiciliari obligatori, o perquè un dels seus reporters no va respectar la distància de seguretat amb les persones que entrevistava al carrer.

Ara, ens trobem amb un nou capítol d’Ana Rosa i la pandèmia: en aquest cas com ha defensat la manifestació d’ultres unionistes i espanyolistes d’extrema dreta a Madrid en ple estat d’alarma. Una actitud que dista molt de la que ella mateixa va mostrar per a condemnar una celebració d’una petició de mà multitudinària a Granada.

En aquell cas Quintava era molt dura contra els que es van saltar el confinament. En canvi, amb la manifestació ultra no només es mostra condescendent sinó que considera que no és il·legal.

Aquí els dos moments:

Relacionats