Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Ana Rosa Quintana ha anat a Londres en ple confinament

La presentadora estrella dels matins de Telecinco ha de donar explicacions en directe

Redacció
Redacció 09/04/2020
La periodista Ana Rosa Quintana

Telecino no guanya per disgustos amb el Programa de Ana Rosa, el seu espai matinal de referència. La presentadora, Ana Rosa Quintana, fa un parell de dies que va estar en el punt de mira dels mitjans per haver-se inventat que tenia una empresa que fabricava material sanitari o les relacions que hi havia entre el Gobierno i l’empresa catalana Grup Met.

Ara, un nou escàndol esquitxa la presentadora coneguda per tenir negres que li escriuen els llibres. Resulta que els rumors corrien que s’havia saltat les directrius de l’estat d’alarma i el confinament domiciliari obligatori per volar a Londres.

La presentadora de Telecinco ha acabat amb els rumors que l’estaven assenyalant tant a ella com al programa que presenta a Mediaset: “A qui està dient que en aquest programa estàvem viatjant: sí senyor, jo me’n vaig anar a buscar el meu fill, que estava en un col·legi, per portar-lo a Espanya. (…) estava alarmada i per això vaig anar a buscar-lo”.

Ana Rosa, de 64 anys, està casada amb Juan Muñoz (imputat per un cas d’extorsió relacionat amb prostitució i drogues) és mare de dos bessons adolescents Juan i Jaume, de 14 anys.