Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

[Vídeo] La 2 emet una missa on el bisbe d’Alcalà escup el seu odi contra el col·lectiu LGTBI

Tot i ser una cadena pública, La 2 segueix emetent les misses de l’església. La última de l’any, orquestrada pel bisbe d’Alcalà Juan Antonio Reig Pla, ha estat un insult […]

Redacció 31/12/2018

Tot i ser una cadena pública, La 2 segueix emetent les misses de l’església. La última de l’any, orquestrada pel bisbe d’Alcalà Juan Antonio Reig Pla, ha estat un insult pel col·lectiu LTGBI on s’ha llençat un discurs homòfob contra els matrimonis homosexuals.

Optar per una societat amb matrimonis homosexuals, diu, és “optar per una societat atomitzada, d’individus simples”. A més, insisteix, que la família tradicional és “un pilar irrenunciable” per a la societat. Reig Pla ha afegit que l’homosexuaitat trenca amb un model de “tradició catòlica” i “amb el propi cos”. Però no acaba aquí, el bisbe homòfob asegura que aquestes parelles trenquen amb el vincle “paterno filial”.

No obstant, no és la primera vegada que aquest polèmic religiós encén la polèmica. Al juliol va protagonitzar una missa -també emesa en directe des de TVE- on arremetia contra els anticonceptius.