divendres, 21 setembre 2018

TVE retransmet una missa contra els mètodes anticonceptius

No és la primera vegada que la cadena pública espanyola dóna veu a aquest polèmic religiós

|

El bisbe d’Alcalá de Henares, Juan Antonio Reig Pla, va dedicar ahir gran part d’una missa retransmesa per TVE a carregar contra els mètodes anticonceptius, relacionant-los directament amb les infidelitats en el matrimoni.

En aquest sentit, segons ha avançat RAC1, el bisbe ha creat recentment una pàgina web on proposa mètodes per acabar amb el que ell anomena “hipersexualitat”, “l’addicció a la luxúria” provocada per “la pornografia, la masturbació, la promiscuïtat, el romanticisme, la prostitució, les fantasies o les relacions de parella”.

Publicitat

Cal recordar que no és la primera vegada que la cadena pública espanyola dóna veu a aquest religiós a qui el diari ‘Público’ va acusar el 2012 de “finançar l’habitatge d’un capellà pederasta”. El mateix any, va veure’s també envoltat per la polèmica per carregar contra el col·lectiu LGTBI durant una homilia que també es va poder veure per TVE i, durant la Setmana Santa de 2017, la cadena va donar-li veu per expressar-se en contra de la laïcitat de l’Estat.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Més llegits

Segueix-nos a

183 Seguir
54,644 Seguir