Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Una heroïna de 100 anys: Donada d’alta una centenària a Barcelona

|

- Publicitat -

L’Hospital de l’Esperança de Barcelona ha donat d’alta aquest dimarts a una dona de 100 anys, Micaela Poloni, ingressada des del 13 de març pel coronavirus: “Cal dir-ho a la gent perquè no perdi l’esperança”, ha declarat a Europa Press el seu fill, José Hilinger.

Publicitat

Ha explicat que la seva mare, veïna de Barcelona va ingressar primer a l’Hospital de la Mar i després va ser traslladada a l’Esperança, on ha estat gairebé quatre setmanes, un període en què diàriament li deien des de l’hospital per comentar l’evolució de la seva mare.

El fill ha afegit que la setmana passada li van fer una trucada de vídeo, a la qual va seguir una altra aquest dilluns, abans de donar-li l’alta finalment aquest dimarts.

La dona no va estar ingressada en cap moment a la Unitat de Cures Intensives (UCI), i el seu fill ha considerat que el tracte dels sanitaris ha estat “perfecte”.

Encara que en el DNI de Micaela figura que va néixer el 1921 i té 99 anys, el seu fill ha explicat que ella sempre ha dit que va néixer el 1920, de manera que la família va celebrar al febrer una gran festa pel centenari l’en un hotel al costat de els fills, néts, besnéts i rebesnéts.

Et pot interessar  Nova protesta de la Gent Gran a Mataró contra l'espoli espanyol i les seves conseqüències a la xarxa de Rodalies
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió