Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Una caporal dels Mossos ultra unionista assetja un company per ser independentista a les xarxes

Inma Alcolea Griñan ja va ser expedientada per insultar el president Puigdemont tot i que ella va defensar-se al·legant que va ser sa mare que es va confondre de perfil a Facebook

Redacció 18/07/2019
Inma Alcolea, mossa ultra unionista

Dèria maníac obsessiva contra els independentistes. No hi ha cap altra manera d’intentar descriure el comportament d’una Caporal dels Mososs d’Esquadra ultra unionista i radical espanyola contra un company del cos pel sol fet de ser independentista.

No és la primera vegada, però, que Inma Alcolea Griñan, ara de baixa i que estava destinada a Girona, assetja a companys pel sol fet de ser independentistes. És més, la caporal va ser expedientada pel cos policial per insults al president Carles Puigdemont a Facebook. Ella va al·legar per a defensar-se que va ser la seva mare qui va malparlar del president i que es va confondre de perfil (aquí l’esperpèntic vídeo on ho explica). Però veient les seves publicacions al perfil (on es fa dir Inma Cocolea) que les podria firmar el més radical militant de Vox, podria ser perfectament una matussera mentida per eludir les responsabilitats que se’n desprenen.

Compara la Generalitat amb la Gestapo

De fet, al perfil Inma Cocolea es pot veure com és seguidora de fins a 30 perfils de Vox i també d’ultradreta com el moviment Plaza Artós. Ha fet publicacions contra l’escola catalana i en la seva descripció exclama: “Luchadora nata!!! La dictadura catalana ‘Genestapo’ me hizo caer y me levanté más fuerte. Soy de EspaÑa”.

23 missatges en 24 hores

La caporal dels Mossos ara s’ha obsessionat de manera malaltissa i digne de diagnòstic psiquiàtric amb Albert Donaire, un agent conegut a les xarxes socials i membre del Secretariat Nacional de l’ANC. Donaire ha estat sovint l’objectiu de l’unionisme més radical i d’ultradreta per ser Mosso, independentista i gai i no amagar-se’n.

Inma Alcolea li ha dedicat 23 missatges en només 24 hores, és a dir, pràcticament una cada hora a Donaire. L’afectat recorda que “aquesta dona té llicència d’armes i és caporal del cos de Mossos” i que aquesta obsessió el fa “patir per la seva seguretat”. El mosso es queixa que “ningú no fa res, no se li paren els peus”. Alcolea ha presentat diverses denúncies