Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Un senador de Cs es venja a Twitter contra el col·lectiu LGTBI: “La majoria de cabdills nazis eren gais”

Fran Carrillo afegeix llenya al foc després que la marxa de l’Orgullo a Madrid la seva formació fos expulsada

Gerard Sesé 08/07/2019
Fran Carrillo, Cs

El nazisme ja ha tornat a ser citat per algú de Ciudadanos en el seu constant intent d’aparentar ser la víctima.

La formació d’Alberto Carlos Rivera ha estat expulsada de les marxes de Barcelona i Madrid pels drets del col·lectiu LGTBI pels seus pactes amb Vox allà on ha pogut.

De l’esperpèntic discurs d’Inés Arrimadas, passant pel vergonyós tuit d’un militant  “ens miraven amb cara d’odi, si les pistoles d’aigua tinguessin bales ens haurien afusellat” ara s’hi ha de sumar el senador i diputat regional andalús Fran Carrillo.

El polític d’ultradreta va publicar un tuit afirmant que “la majoria dels cabdills nazis eren homosexuals. Punt i coma”.Immediatament, el tuit va córrer com la pólvora i va ser un dels tuits més comentat en xarxes socials.

Davant l’allau de crítiques, el parlamentari taronja va optar per esborrar el tuit, però com sempre passa en aquests casos, algú ja n’havia fet captura i la bola va seguir creixent.

Lluny de disculpar-se, va justificar-se: “Responia a un tuitaire que afirmava, desvirtuant la realitat, que hem pactat amb nazis, amb una altra afirmació on li puntualitzava que molts jerarques nazis eren homosexuals. Constatant que va ser a l’Alemanya nazi on més repressió d’homosexuals hi ha hagut. La resta, Twitter”.