Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Un perfil de Twitter busca la millor frase processista

“No un pas enrere”, “No som com ells”, “Jugada mestra”, “Primavera catalana”, “Ho tenim tocar” o “Seguim” són algunes de les candidates

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/07/2019
Imatge d'arxiu de l'11-S / ANC

No hi ha res més terapèutic i sa que prendre’s les coses amb humor. I els catalans, malgrat els cops i les adversitats, no perdem mai l’enginy i la capacitat d’autoparòdia.

És el cas d’un nou perfil de Twitter que busca la millor frase del procés. Asseguren que “Twitter ens mira” i que per tant “cal votar per escollir la frase més representativa del processisme català”.

Hi ha desenes i desenes de frases usades repetidament per opinadors, influencers, periodistes, mitjans i tuitaires. Totes elles, concretament 64, s’han repartit en 4 grups, anomenats ‘quadres’ amb els noms de Talegón, Deltell, Porrata i Joan Bonanit.

Cada dia ofereixen duels en format enquesta fins a trobar la frase vencedora. Ja hi ha hagut els primers duels i el joc promet! “No un pas enrere”, “No som com ells”, “Jugada mestra”, “Primavera catalana”, “Ho tenim tocar” o “Seguim” són algunes de les candidates entre moltes altres frases.