Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Segueix el caos a RTVE des de l’arribada d’Enric Hernández: dimiteix el director dels centres territorials

Plega sis dies després d’haver estat nomenat i després d’una dura carta dels directors territorials contra l’home “the nota”

Redacció
Redacció 07/07/2020
Enric Hernández, exdirector d'El Periódico / ACN

El recentment nomenat director dels centres territorials de RTVE, Ignacio Marimón, ha dimitit del càrrec només sis dies després d’haver estat nomenat. Marimón ja va ocupar el càrrec després de la dimissió de la seva antecessora, Cristina Ortiz. En una carta de renúncia, ha explicat que el projecte proposat “no coincideix amb el seu concepte de ràdio televisió pública”. Fins a l’ocupar el nou càrrec, dirigia l’àrea d’esports de RNE al País Valencià i presidia el consell d’informatius de l’emissora.

L’actual director de RTVE, Enric Hernández, conegut per ser l’home del “the nota” quan dirigia El Periódico de Catalunya, i que va marxar en plena crisi laboral, des de la seva arribada a la televisió pública espanyola no ha parat de rebre disgustos. L’últim un bon mastegot en forma de carta de tots els directors de centres territorials de RTVE tal com us explicàvem aquí.