Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Complot de tots els directors territorials de RTVE contra Enric Hernández

Firmen una carta dura carta contra el directe de televisió espanyola: “No entenem que no se’ns deixi treballar amb llibertat”

Redacció 03/07/2020
Enric Hernàndez, cap d'informatius de TVE

L’actual director de RTVE, Enric Hernández, conegut per ser l’home del “the nota” quan dirigia El Periódico de Catalunya, i que va marxar en plena crisi laboral, ha rebut un bon mastegot de tots els directors de centres territorials de la televisió pública espanyola.

Així ho explica el portal Vertele.es, que recull els firmants i algunes de les frases més contundents que li han fet arribar a un dels màxims exponents del que és la caverna mediàtica.

Es tracta d’una situació inèdita que mai abans s’havia produït: tots els responsables dels centres territorials de la corporació s’han unit en un comunicat per expressar el seu “profund malestar” per les dimissions de Cristina Ortiz i Alejandra Martínez, directora i sotsdirectora, respectivament, de Centres Territorials.

“No entenem que no es deixi treballar amb llibertat”

La carta, molt dura contra Hernández, afirma que la direcció de continguts i actualitat “vol imposar el seu criteri, no fonamentat en motivacions professionals, en contra i al marge de l’opinió de les dues persones que dirigeixen i coneixen l’estructura territorial”.

A més, recorden a Hernández que RTVE no és seva: “Volem recordar una vegada més que RTVE és de tots i de ningú, i amb aquestes premisses de llibertat, independència i rigor professional volem seguir treballant”.