Dijous, 29 d'octubre de 2020 - Edició 826
La República

Ridícul poder de convocatòria de Vox a Barcelona

El partit ultra pretenia “col·lapsar” aquest dissabte amb cotxe al centre de les 4 capitals catalans ciutats per demanar la dimissió del Gobierno

Redacció
Redacció 23/05/2020
La manifestació de Vox punxa a Barcelona

Ni 40 cotxes mal comptats i algunes motos han començat cap a les 12.05 hores la manifestació convocada per Vox a Barcelona, com en altres capitals catalanes aquest mateix dissabte per demanar la dimissió del Gobierno per la seva gestió durant el coronavirus.

Des de la plaça Francesc Macià fins a la Delegació del Gobierno, amb parafernàlia unionista com banderes espanyoles com capes o onejant per les finestres dels vehicles, a més de fer sonar les seves botzines, reproduir música militar i l’himne espanyol, i cridar proclames, com “País socialista, país tercermundista” han desfilat de manera bizarra sense provocar cap mena de col·lapse a la ciutat. Cap al final de la convocatòria, algunes desenes més de cotxes s’han sumat a la trobada.

El partit ultra i radical va obtenir divendres permís judicial per manifestar-a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, igual que a províncies de tot l’Estat espanyol.

Fracàs de convocatòria

Vox deia ahir al vespre que esperava “col·lapsar” aquest dissabte el centre de totes les capitals de província amb la seva convocatòria als ciutadans a manifestar-se en els seus cotxes particulars per protestar contra la gestió de Gobierno en la crisi de l’coronavirus i demanar la seva dimissió.

Relacionats