Dilluns, 6 de juliol de 2020 - Edició 711
La República

#MarcaEspaña: Un militar espanyol apunyala la seva parella al carrer i se suïcida

La dona està ingressada en estat greu

Redacció
Redacció 06/11/2019

Nou cas que embruta les forces i cossos de seguretat d’Espanya. Fa uns dies us explicàvem el cas d’un tinent de la Guardia Civil que va destrossar el seu cotxe borratxo i ahir ens fèiem ressò d’un agent de la Policía Nacional detingut per abusar d’un menor.

Avui ens fixem en el cos militar espanyol: un soldat de 26 anys es va suïcidar a la matinada d’aquest dilluns després d’haver apunyalat la seva parella, de 25 anys, al mig del carrer al barri de La Jota (Saragossa). La dona, que va ser traslladada a un centre hospitalari, es troba en estat greu, però fora de perill.

Els veïns van alertar d’una forta discussió en un habitatge del carrer Jesús. Poc més tard, a les 00:04 hores d’aquest dilluns, la Policia Nacional va sol·licitar una ambulància de l’080 perquè es desplacés al carrer José Oto, on una dona havia estat apunyalada.

La persona que presumptament havia apunyalat a la jove s’havia escapat i havia pujat a una grua-torre. El militar va decidir llançar-se al buit. Tot i que va ser atès de manera immediata per part dels serveis mèdics de Bombers, finalment ha mort.

Relacionats