Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

#MarcaEspaña: Detingut un policia nacional espanyol per abusar d’un menor de 13 anys

L’agent ha estat “caçat” tenint una cita amb el noi de 13 anys

Redacció
Redacció 05/11/2019

Més notícies que malmeten, encara més, la imatge d’Espanya i dels seus cossos de seguretat. Tot just ahir us explicàvem com un tinent de la Guardia Civil espanyola era detingut després de destrossar i bolcar el seu vehicle en tenir un accident quan anava begut. Avui, de nou us narrem una història que embruta la reputació de la Policía Nacional espanyola.

Segons explica 20 Minutos, un agent de la Policia Nacional que pertany a la brigada d’informació ha estat detingut a Mairena del Aljarafe (Sevilla), per un presumpte delicte d’agressió sexual cap a un menor de 13 anys amb el qual hauria quedat a través d’una xarxa social.

La detenció es va produir el passat 22 d’octubre, quan el menor i l’agent havien quedat. El pare del jove sospitava que alguna cosa estranya passava i va denunciar els fets davant la Guàrdia Civil.

Els agents van recollir en la denúncia que el menor podia estar mantenint relacions amb algú major d’edat i es va muntar un dispositiu de vigilància al voltant del nen.

Quan el policia malintencionat va arribar on havia quedat amb el menor, va ser detingut i identificat com un agent de la brigada d’Informació de la Policia Nacional.

Relacionats