Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

#MarcaEspaña Condemnat un policia espanyol usar l’arma a un bar i amenaçar els clients

L’agent se la va treure i va cridar “Os voy a pegar unos tiros”

Redacció
Redacció 02/10/2019

La #MarcaEspaña segueix fent tots els números per a ser la riota internacional.

Si aquest matí us explicàvem com avui s’ha conegut la condemna a una guàrdia civil per triplicar la taxa d’alcohol i que la dona, destinada a Irun, va insultar els agents de l’Ertzaintza durant el control, avui tornem a parlar d’un altre agent de la policia espanyola que té problemes amb la beguda.

Avui s’ha condemnat un altre membre dels cossos de seguretat espanyols per haver entrat a un bar borratxo i, després de treure una pistola, va amenaçar els clients i vianants. L’agent de policia nacional que, tot i trobar-se de baixa en aquells moments, portava l’arma i carregada. Un cop desenfundada i apuntat “a tots costats” va cridar “us mataré a tots”. A més, portava fins a 10 cartutxos de munició reglamentaris, així com la placa de policia, a la butxaca.

Segons explica La Voz de Galícia, haurà de complir dos mesos de treballs en benefici de la comunitat. No és la primera sentència que se li imposa a aquest agent, que al setembre de l’any passat va ser condemnat per negar-se a realitzar un control d’alcohol i drogues. Li van caure sis mesos de presó.

Relacionats