Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

L’Ajuntament de Barcelona admet l’error d’haver multat una dona a qui acusava de circular a 300 per hora

|

- Publicitat -

Segons l’Ajuntament de Barcelona, Maria Teresa Bonet, circulava per la ronda de Dalt a 298 quilòmetres el matí del dia 28 d’abril del 2020 per la ronda de Dalt en un tram on el màxim permès és de 60. Aquest dissabte, l’Ajuntament de Barcelona ha acabat admetent l’error, després de la repercussió mediàtica que ha tingut el cas. La dona havia pagat els 600 euros de multa i li havien retirat 6 punts del carnet.

Publicitat

De res van servir els dos recursos que va presentar per via administrativa i ara només quedava la via judicial. La dona, de 73 anys, anava a treballar a la farmàcia que té a Sabadell i sempre va defensar que “no anava a aquesta velocitat, ni molt menys”.

La regidora de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, ha explicat a TV3 que es van assabentar del cas aquest divendres i que van “obrir una investigació interna, que ha permès detectar errades tècniques i humanes”. El radar va tenir un “problema puntual” amb el GPS, segons la regidora, just quan  passava el cotxe afectat. També ha dit que “caldrà revisar els procediments” perquè no es puguin repetir casos semblants.

Et pot interessar  Trias endarrereix la seva sortida de l'Ajuntament i no descarta entrar al govern de Collboni
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió