Edició 2036

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de febrer del 2024
Edició 2036

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de febrer del 2024

Insults catalanofòbics i amenaces als fills de Cotarelo, de visita a Madrid

|

- Publicitat -

Ramon Cotarelo, el catedràtic i escriptor madrileny que ha abraçat la causa independentista, s’ha afinat a Girona, ciutat catalana on viu amb la seva família. El publicista té dos fills adolescents que ara ja fan vida a Catalunya totalment integrats.

Com no podia ser d’una altra manera, viatgen sovint a Madrid on hi tenen família, coneguts i els amics dels dos nois. En la seva última visita a la capital del Regne d’Espanya, Cotarelo ha explicat que els seus fills han rebut amenaces i insults catalanofòbics.

Publicitat

Ell mateix ho explica en una piulada: “els meus dos fills (que viuen ara a Girona) han fet una visita al seu anterior col.legi a Madrid, el col·legi ‘Estudio’, hereu històric de la “liberal” Institució Lliure d’Ensenyament, per trobar-se amb els seus amics”. Després prosegueix: “com que d’altres alumnes s’han assabentat que els Cotarelos hi eren, al petit (de 12 anys) li han fet un “escrache” al carrer, cridant-li “puto catalufo de mierda”, “independentista de mierda”, “Catalunya és Espanya, gilipollas”, etc. i amenaçant-lo d’agredir-lo” i especifica que eren “8 contra dos”.

Et pot interessar  VIDEO | Una metgessa sorprèn en denunciar la catalanofòbia a la inversa: "M'han posat dues denúncies per atendre en català"
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut