Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Insults catalanofòbics i amenaces als fills de Cotarelo, de visita a Madrid

Els dos nois adolescents reben crits de “puto catalufo de mierda”, “independentista de mierda”o “Catalunya és Espanya, gilipollas”

Redacció 22/02/2020
Imatge del politòleg Ramon Cotarelo / Wikimedia Commons

Ramon Cotarelo, el catedràtic i escriptor madrileny que ha abraçat la causa independentista, s’ha afinat a Girona, ciutat catalana on viu amb la seva família. El publicista té dos fills adolescents que ara ja fan vida a Catalunya totalment integrats.

Com no podia ser d’una altra manera, viatgen sovint a Madrid on hi tenen família, coneguts i els amics dels dos nois. En la seva última visita a la capital del Regne d’Espanya, Cotarelo ha explicat que els seus fills han rebut amenaces i insults catalanofòbics.

Ell mateix ho explica en una piulada: “els meus dos fills (que viuen ara a Girona) han fet una visita al seu anterior col.legi a Madrid, el col·legi ‘Estudio’, hereu històric de la “liberal” Institució Lliure d’Ensenyament, per trobar-se amb els seus amics”. Després prosegueix: “com que d’altres alumnes s’han assabentat que els Cotarelos hi eren, al petit (de 12 anys) li han fet un “escrache” al carrer, cridant-li “puto catalufo de mierda”, “independentista de mierda”, “Catalunya és Espanya, gilipollas”, etc. i amenaçant-lo d’agredir-lo” i especifica que eren “8 contra dos”.