Dissabte, 28 de novembre de 2020 - Edició 856
La República

El director general de Centres Públics i la de Concertats i Privats, en llibertat després de declarar

Els dos càrrecs van ser arrestats al Departament i posats en llibertat a última hora de la nit

Avatar
Agències 29/10/2020
Una estelada davant l'Ajuntament de Cabrera de Mar, mentre s'ha desplegat el dispositiu de la Guàrdia Civil, el 28 d'octubre de 2020 (horitzontal)

El director general de Centres Públics del Departament d’Educació, Josep González Cambray, i la de Centres Concertats i Privats, Pilar Contreras, han quedat en llibertat després de declarar “voluntàriament”, segons ha informat la conselleria. Cambray i Contreras van ser arrestats aquest dimecres en el marc de l’operació ‘Volhov’ de la Guàrdia Civil. Els dos directors van ser posats en llibertat a última hora de la nit, després de ser arrestats a la seu del Departament i traslladats a la comissaria de Travessera de Gràcia.

Educació ha informat que els dos han mostrat en tot moment la seva col·laboració per esclarir els fets i han defensat que la seva actuació ha estat sempre correcta.

La investigació té a veure amb el concert de l’Escola El Brot, un centre d’educació especial de Sant Joan Despí, la titularitat del qual és la Fundació Pedagògica El Brot. El president del patronat de la fundació és Xavier Vendrell, també detingut.

Relacionats