Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

Compte enrere per retirar la mascareta en interiors: Objectiu Setmana Santa

|

- Publicitat -

Ja fa moltes setmanes que tothom es fa la gran pregunta: Quan ens podrem treure la mascareta en interiors? És una de les restriccions més simbòliques des que va esclatar la pandèmia de coronavirus, i ara per fi es podria acabar, en un nou gran pas cap a la normalitat, malgrat que hi hagi experts que vegin un més que possible rebrot.

Publicitat

De moment, el Ministerio de Sanidad del Gobierno s’ha marcat l’objectiu de retirar l’ús de la mascareta per Setmana Santa, una època on precisament hi sol haver molt de moviment pels pocs dies de vacances que la gent vol aprofitar. Tal com ha informat La Vanguardia aquest dissabte, el Consell de Ministres podria aprovar l’anul·lació d’aquesta restricció el pròxim 12 d’abril, i entraria en vigor el següent dia. De moment, el primer pas és que s’aprovi des de la Comissió de Salut Pública.

I, per descomptat, hi haurà espais que seran l’excepció d’aquesta decisió. Transport públic, residències de gent gran o altres entorns on es pugui tenir contacte amb gent vulnerable a agafar la malaltia seguiran mantenint l’obligatorietat.

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut