Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Ampli desplegament a Miravet per buscar un estudiant de 15 anys desaparegut mentre feia caiac a l’Ebre

En l’operatiu de recerca hi treballen 20 dotacions dels Bombers i 13 dels Mossos amb helicòpters i unitats especialitzades

Agències 03/06/2021
Vehicles d'emergències aparcats a la platja de l'Arenal de Miravet amb dues embarcacions de recerca buscant pel riu Ebre.

Un estudiant de 15 anys de l’Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell (Vallès Occidental) ha desaparegut al riu Ebre a la platja de l’Arenal de Miravet (Ribera d’Ebre). Els Bombers han rebut l’avís als volts de la una del migdia d’aquest dijous i han activat vint dotacions per a la recerca. S’han desplaçat fins al lloc l’helicòpter i l’embarcació i agents del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i les unitats subaquàtiques del cos. El noi estava fent una sortida amb caiac amb altres alumnes de l’institut. Quan recollien les embarcacions, el jove s’ha tret l’armilla salvavides, s’ha tirat a l’aigua i ha desaparegut. A la zona també hi treballen 13 patrulles dels Mossos d’Esquadra, que també hi han desplegat un helicòpter, la unitat canina i la unitat subaquàtica.