Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

Sala-i-Martín celebra les incompetències declarades a Llarena i la derrota del Madrid: “Només es pot acabar amb un bon “puro”

L’economista es mostra satisfet veient que “un jutge realment imparcial d’un país realment imparcial” declari que Llarena i el Suprem són “incompetents”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 08/08/2020
Pla curt de l'economista Xavier Sala i Martín, durant la presentació dels Premis Talent Cambra. Imatge del 29 de gener de 2020. (Horitzontal)

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha celebrat a través d’un missatge a Twitter, la resolució de la justícia belga sobre l’euroordre de Lluís Puig, que ha deixat amb un pam de nas la justícia espanyola, el Tribunal Suprem i al jutge Pablo Llarena, a qui han considerat “incompetents” per reclamar euroordres cap als exiliats. “Un jutge realment imparcial d’un país realment democràtic declara que Llarena i el Suprem espanyol són incompetents”, ha dit.

A més, Sala-i-Martín va tenir una doble alegria aquest divendres: el Real Madrid va quedar eliminat de la Champions davant el Manchester City de Pep Guardiola, i a més, un dels personatges més odiats pel barcelonisme, Cristiano Ronaldo, també hi va quedar fora després que la Juventus no superés l’Olympique de Lion en el global de l’eliminatòria. “Definitivament, avui ha estat un gran dia que només es pot acabar amb un bon puro”, ha assegurat l’economista.

Relacionats