Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Rull recorre amb Turull un tram de la “travessia per la llibertat”

Turull va iniciar la “travessia per la llibertat” a peu des de Portbou (Girona) a principis de juliol i preveu arribar a Arnes (Tarragona) el proper dia 25.

Redacció
Redacció 18/07/2021
18-07-2021 Rull recorre con Turull un tramo de la "travesía por la libertad". L'exconseller de la Generalitat Josep Rull ha recorregut aquest diumenge amb l'exconseller Jordi Turull un tram de la "travessia per la llibertat" que Turull va començar el passat 10 de juliol per donar les gràcies als qui li han donat suport a ell i a la resta dels dirigents independentistes que van estar a la presó. POLITICA @JOSEPRULL

L’exconseller de la Generalitat Josep Rull ha recorregut aquest diumenge amb l’exconseller Jordi Turull un tram de la “travessia per la llibertat” que Turull va començar el passat 10 de juliol per donar les gràcies als qui li han donat suport a ell i a la resta dels dirigents independentistes que van estar a la presó.

 

En un tuit que ha recollit Europa Press, Rull ha dit que està emocionat per participar en la iniciativa i “expressar la seva gratitud infinita per tot el suport rebut al llarg d’aquesta captivitat ignominiosa”, en referència a la seva estada a la presó com un dels impulsors de l’1-O.