Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Robles demana un tímid perdó a les víctimes d’ETA per esquivar la petició d’Otegi

|

- Publicitat -

La ministra de Defensa i socialista, Margarita Robles, ha demanat perdó “a les víctimes i famílies dels assassinats per ETA, que en algun moment no es van sentir acompanyats per les institucions, la democràcia i la resta de ciutadans”.

Publicitat

La socialista ha fet aquestes declaracions en la mateixa setmana que el coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha demanat perdó “pel sofriment causat per ETA, que mai hauria d’haver succeït”. Robles, oportunament, ha aprofitat la seva compareixença en la Comissió de Defensa del Congreso per manifestar el seu record i reconeixement a totes les víctimes en el desè aniversari de la fi de la violència d’ETA.

Amb aquest perdó “tímid”, la ministra de Defensa podria voler esquivar la petició d’Otegi que va demanar a l’expresident del Gobierno i històric socialista, Felipe González, que reconegués que va organitzar els GAL.

El PSOE ha homenatjat a les víctimes de la banda terrorista, a la vegada que ha fet el distret sobre la petició d’Otegi, la qual cap socialista no ha tingut l’oportunitat de comentar.

Et pot interessar  Els antics dirigents socialistes fan el ploramiques per l'amnistia: Alfonso Guerra diu que "no ho suportaria"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió