Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Robles demana expulsions en l’exèrcit per haver sortejat els serveis d’una prostituta

La ministra de Defensa considera que un acte com aquest és “inacceptable des de qualsevol punt de vista”

Redacció 09/12/2022
La ministra de Defensa, Margarita Robles, a la sessió de control al Congrés Data de publicació: dimecres 11 de maig del 2022, 10:47 Localització: Madrid Autor: Congrés dels Diputats

L’escàndol produït arran del sorteig entre els membres de l’Exèrcit pel servei d’una prostituta a la caserna del Bruc de Barcelona ha obligat a la ministra de Defensa, Margarita Robles, a pronunciar-se. Robles ha afirmat aquest divendres que considera l’acte totalment “inacceptable” i que l’acció “no respon als valors ni de l’Exèrcit de Terra, ni de les Forces Armades”.

La ministra ha manifestat que espera que la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) adopti les “decisions oportunes”. “Les forces armades espanyoles són absolutament contundents i clares pel que fa a la tolerància zero respecte a qualsevol tipus d’abús, agressió sexual o fins i tot broma sobre aquesta matèria”. “En el moment en què se sàpiga qui són, aquestes persones no les volem a les forces armades espanyoles”, ha dit, fent entendre que en demanarà l’expulsió.

Des del compte de Twitter del Ministeri de Defensa es va publicar ahir aquest missatge: