Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Putin pronunciarà aquest dimarts el seu primer missatge sobre l’estat de la guerra d’Ucraïna

El discurs de Putin està previst que comenci cap al migdia d’aquest dimarts, amb una durada d’una hora aproximadament

Maria Garcia 21/02/2023
El president de Rússia, Vladímir Putin Data de publicació: dissabte 23 d’abril del 2022, 18:16 Localització: Moscou Autor: Presidència de Rússia

El president de Rússia, Vladímir Putin, que des de l’inici de l’ocupació russa a Ucraïna mai havia parlat públicament sobre la guerra, farà el seu primer discurs aquest dimarts, 21 de febrer. El missatge institucional de Putin sobre l’estat de la guerra coincideix amb el discurs que el president dels Estats Units d’Amèrica, Joe Biden, té previst fer també aquest dimarts, arran de la seva visita sorpresa a Kíiv pocs dies abans que es compleixi un any des de l’inici del conflicte.

Segons informen mitjans russos, el discurs de Putin està previst que comenci cap al migdia d’aquest dimarts, amb una durada d’una hora aproximadament. El missatge que Putin enviarà des del Kremlin, malgrat que el contingut està envoltat de secretisme, tractarà sobre l’estat de la campanya militar, la situació internacional, els resultats de la gestió del govern rus i del futur.