Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

“Pot ser una gran nit per a aquest partit”

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha expressat aquest diumenge a la seu del carrer Ferraz de Madrid el seu optimisme obert ja després de constatar que les enquestes […]

Avatar
Agències 28/04/2019
La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra
La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha expressat aquest diumenge a la seu del carrer Ferraz de Madrid el seu optimisme obert ja després de constatar que les enquestes auguren la seva victòria i la suma del bloc d’esquerres. “Aquest pot ser una bona nit per a aquest gran partit”, ha dit en una compareixença poc abans que s’iniciés el recompte. Lastra ha celebrat “l’altíssima participació” d’aquesta jornada electoral i ha destacat que “totes les enquestes situen el PSOE com a primera força política”. “Estem molt orgullosos d’aquest gran partit”, ha afirmat abans de destacar la tasca dels militants en una “campanya de propostes” on el PSOE ha respost “amb un somriure a cada insult i desqualificació”.
Veus de la direcció s’han expressat també en aquest sentit. “Pinta bé”, han afirmat contraposant la situació actual a la que es donava a la mateixa hora durant la nit de les eleccions andaluses, quan malgrat les enquestes els imputs ja auguraven una caiguda del vot socialista. Aquestes fonts celebren les bones perspectives a tot l’Estat, també a Catalunya, on el PSC pugnaria per la victòria amb ERC mentre que el PP cauria de forma abrupta.