Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

YouTube col·labora de nou a silenciar el contingut d’Octuvre que esquitxa els mossos

“El que està clar és que al denunciant li molesta que la gent vegi el comportament inacceptable de certs Mossos d’Esquadra”, adverteixen els difusors

Carme Garau 30/11/2021
Captura del vídeo "4 jutges protegeixen agressions de Mossos", d'octuvre.

Octuvre va publicar dijous un vídeo inèdit d’una actuació policial indiscriminada i totalment aleatòria per part dels Mossos d’Esquadra en el marc de les protestes postsentència. A més, Marta Sibina, fundadora de la plataforma juntament amb Albano Dante Fachin, exposa el posterior encobriment per part de quatre jutges.

Ara, la plataforma denuncia en un fil de Twitter que YouTube ha tornat a restringir l’accés al seu contingut, que demostra clarament l’agressió injustificada a un manifestant. Segons expliquen, YouTube diu que les denúncies són anònimes. “El que està clar és que al denunciant li molesta que la gent vegi el comportament inacceptable de certs Mossos d’Esquadra. Doncs ho porta clar”, han publicat els d’Octuvre.

El mateix va ocórrer amb el viral “Senyor Trapero: he de tenir por de fer aquest vídeo?”, que la web va censurar quan superava les 94.000 visualitzacions. Així mateix, Octuvre ha facilitat dos enllaços per visualitzar el seu material i, lluny de claudicar, avisen que seguiran denunciant les injustícies.