Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Vilagrà posa més pressió perquè Pedro Sánchez faci fora la directora del CNI per l’espionatge

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, s’ha mostrat partidària que el govern espanyol prepari la sortida de la directora del CNI, Paz Esteban, “si és la responsable” de l’espionatge. En declaracions d’aquest diumenge a Rac1, Vilagrà ha posat en dubte però que Esteban en fos la responsable última. Ha dit que el Govern no té cap informació al respecte i ha insistit en reclamar explicacions pel ‘Catalangate’. La consellera ha urgit el president espanyol, Pedro Sánchez, a reunir-se amb el cap del Govern, Pere Aragonès, i ha reiterat que cal assumpció de responsabilitats i canviar l’Estat “en profunditat”. La consellera espera que es concretin accions a la justícia espanyola els propers dies o setmanes.

Jocs d’Hivern

Publicitat

Pel que fa als Jocs d’Hivern, Vilagrà ha tornat a reivindicar l’acord tècnic perquè és una “proposta positiva”, l’endemà que el govern aragonès hagi rebutjat la nova proposta del COE. La consellera ha advertit que el Govern presentarà candidatura “igualment”, i que als informes ja s’explica que hi ha “possibilitats” que Catalunya s’hi presenti “sola”. “Si hi ha tantes pegues, igualment presentarem la candidatura. Ens hem guanyat la plaça”, ha defensat.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut