Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

[Vídeo] Veïns de Sants fan fora militants de Vox que feien campanya contra els indults

Un centenar de persones s’han concentrat a la zona amb proclames antifeixistes i els Mossos han desallotat els simpatitzants d’extrema dreta

Redacció
Redacció 19/06/2021

Una carpa informativa de Vox a la plaça de Sants de Barcelona ha provocat aquest dissabte una situació de tensió, crits i insults amb diversos veïns de la zona. El partit d’extrema dreta havia muntat a primera hora del matí una paradeta per fer campanya contra els indults al presos polítics, amb la presència del president de Vox a Barcelona, Juan Garriga, i del diputat al Congrés Juan Carlos Segura. Un centenar de persones s’han anat concentrant al voltant de la carpa amb proclames antifeixistes i crits de ‘fora del barri’. Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu per evitar cap incident i pels voltants de les 13 hores han acabat desallotjant els militants i simpatitzants de Vox, que han marxat escortats per agents de l’ARRO.

“Avui a la carpa de Vox al barri de Sants de Barcelona, on a les eleccions catalanes vam treure 3.800 vots (6%). No ens acoquinaran i seguirem creixent. Avui quatre afiliats més del barri”, ha piulat el mateix president de Vox a Barcelona, Juan Garriga, que ha adjuntat un vídeo amb els moments de tensió viscuts a la plaça de Sants de Barcelona.