Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Una jove militant de Vox es queda en blanc enmig d’una tertúlia

|

- Publicitat -

L’extrema dreta torna a quedar retratada als mitjans de comunicació. La militant de Vox Maria de Temple, que va estar a punt d’entrar com a diputada al Parlament de Catalunya per Barcelona ja que era la número 9 de la llista, ha fet un ridícul espantós durant una tertúlia del programa “Opina Youth” de Tevecat, quan després de veure unes declaracions de la ministra espanyola Irene Montero sobre el 8-M, s’ha quedat completament en blanc i no sabia què dir. Quan finalment ha reaccionat al peu que li donava el conductor de la tertúlia, s’ha expressat entrebancant-se i passant a parlar en castellà per sortir del pas.

De fet, De Temple ha tingut diverses patinades durant la tertúlia i fins i tot s’ha allunyat momentàniament de la ideologia del seu partit, admetent que hi ha violència de gènere encara que molts representants del seu partit no ho reconeixen. També ha tornat a quedar en evidència quan no ha reconegut una de les representants del seu partit al Congreso de los Diputados, Carla Toscano. Tot plegat demostra el nivell dels militants de Vox, partit que representarà 11 seients del Parlament de Catalunya durant la pròxima legislatura.

Publicitat

 

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut