Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un policia nacional bufeteja un indigent denunciat per veïns d’Alacant

|

- Publicitat -

La policia espanyola segueix sense tenir miraments a l’hora de propinar violència pels Països Catalans. Les últimes hores s’ha viralitzat un vídeo on es veu com un agent etziba una bufetada a un indigent, una intervenció que ara s’investiga si pot ser una falta de disciplina per part de la policia. L’agressió va anar seguida d’insults com “imbècil”, i de la fatxenderia del policia, que als responsables de gravar el vídeo els va dir que “graveu tot el que vulgueu”.

Els fets compartits per La Información van succeir dissabte a les onze del matí. Els veïns del barri han comentat al digital que la policia no hauria de tractar un indigent d’aquesta manera, ja que suposadament pateix una malaltia mental. La trobada entre les autoritats i el jove agredit es va donar després de rebre una trucada que assegurava que l’indigent va defecar al portal de casa seva.

Publicitat

Mentrestant, el partit Compromís va registrar una pregunta dirigida al Gobierno per saber si investigarà els fets i demanarà responsabilitats a l’agressor.


 

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut