Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Un acte pel dia de l’Orgull s’acaba convertint en un míting electoral, demanant el vot de Colau

|

- Publicitat -

Vergonya. Un acte social pagat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de reivindicar el dia de l’Orgull, 28 de juny, i el col·lectiu LGTBI, ha acabat convertit-se en míting electoral; ja que culmina amb una petició de vot específica: Com no podia ser d’una altra manera, si era un acte fet per l’Ajuntament de Barcelona, es demanava el vot d’Ada Colau de cara a les municipals del 2023.

Textualment, l’artista estrella que cloïa l’acte amb un concert, Samantha Hudson, va demanar a tots els espectadors i espectadores el següent: “Vull que tots voteu a Ada Colau i als partits progressistes que ens donen suport!”. Segons ha assegurat el Tot Barcelona, alguns assistents deien que l’artista volia alertar d’aquesta manera l’augment de l’extrema dreta.

Publicitat

El vídeo l’ha difós el regidor Joan Rodríguez (JxCat) a través de Twitter i en la mateixa piulada denuncia que “l’alcaldessa s’ha aprofitat d’una causa compartida per muntar un acte electoral”. No només això, sinó que el regidor denuncia que Colau “va pujar a l’escenari a ballar i compartir l’espai amb els artistes i representants de les entitats de l’àmbit LGTBI convidades”.

L’acte es tractava d’un macroconcert on hi van participar artistes com Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles, Flamenco Queer, Maria Arnal entre altres.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut