Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Torra, davant la condemna: “No es pot donar estabilitat al Govern que ens espia i ens persegueix”

|

- Publicitat -

Quim Torra, després de conèixer la condemna de 15 mesos d’inhabilitació per a càrrec públic i 24.000 euros de multa per un delicte de desobediència per no despenjar per segon cop una pancarta del Palau de la Generalitat a favor dels polítics presos el setembre del 2019.

Al cap de pocs minuts que es fes pública la notícia ha reaccionat a través d’un vídeo a les xarxes socials: “Avui em toca a mi, però no deixa de ser un dels 3 mil casos en què l’estat espanyol està entestat en aquesta causa general contra l’independentisme”. I seguidament, denuncia el tracte que rep el sector independentista i assegura que cal capgirar la situació: “Això no pot continuar així, de cap de les maneres: Ens envien a la presó, a l’exili, ens espien. La repressió segueix”.

Publicitat

Finalment, interpel·la directament a l’independentisme, “cal que sumi i es marqui una fita concreta: “La independència és més urgent que mai, trenquem tots els pactes que calguin: no es pot seguir donant estabilitat al govern espanyol, el govern que enes espia, ens persegueix i impedeix el nostre dret a l’autodeterminació”, conclou.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut