Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Ridícul d’Ana Rosa Quintana davant Laura Borràs

|

- Publicitat -

Durant una entrevista al programa de matins presentat per Ana Rosa Quintana a Telecinco, l’entrevistadora unionista no ha pogut resistir fer preguntes amb ràbia continguda en contra de Borràs, intentant-la judicialitzar a ella i al President de la Generalitat, Quim Torra. Borràs ha replicat tot el que estava fora de lloc amb serenor, i ha deixat en evidència les males maneres que ha tingut Quintana, com ha fet en altre ocasions en entrevistes al mateix programa.

El moment més escandalós ha estat quan parlaven de la data per la taula de diàleg que es va acordar ahir entre els dos Governs, després que Torra rebutgés que fos el dilluns per compromisos personals. Quintana no ha tingut miraments preguntant a Borràs “no sé quina cosa més important hi pot haver”, parlant de la reunió amb Sánchez, “a no ser que tingui una operació a cor obert”, seguia l’entrevistadora. Ha estat llavors quan Borràs l’ha deixat fora de joc: “ell no ha estat operat però la seva dona si, espero que ho tinguin en compte”.

Publicitat

Et pot interessar  El TS inadmet el recurs de Torra contra la pena per no despenjar la segona pancarta pels polítics presos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut