Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Borràs fa aflorar la mala educació i el despotisme d’Ana Rosa Quintana en directe

|

- Publicitat -

La periodista Ana Rosa Quintana, una de les figures que millor encarna la caverna més casposa i ultra unionista, ha entrevistat avui la diputada al Congreso catalana de JxCat, Laura Borràs. Bé, dir-ne entrevista és ser massa generós: ha estat un interrogatori inquisitiu i fiscalitzador on en lloc de preguntes, Ana Rosa Quintana (també coneguda com Ana Copy Quintana per les seves novel·les) ha opinat i no ha deixat parlar l’exconsellera.

Tal com es pot veure al vídeo, Quintana no podia suportar les respostes de Borràs i l’anava interrompent. No per fer-li més preguntes sinó per imposar la seva opinió i tractar amb prepotència i condescendia la cap de JxCat a Madrid.

Publicitat

Malgrat la mala educació i el despotisme de la presentadora de Tele5, Borràs no ha perdut el somriure en tot moment i ha intentat poder dir alguna paraula mentre Quintana treia bilis per la boca. Tan que defensa la periodista la democràcia espanyola el seu programa, tal com es pot veure amb la seva figura autoritària, no ho és ni una mica.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut