Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Repassada de Rahola a la incredulitat de Sergi Sol per creure que l’estat donarà alguna explicació sobre l’espionatge

|

- Publicitat -

L’espionatge de l’estat amb el programa Pegasus a dirigents i entorns independentistes està centrant tots els debats als mitjans de comunicació. Aquest dissabte al programa FAQS de TV3 no ha estat una excepció, i Sergi Sol i Pilar Rahola han conversat sobre el tema amb la presentadora Cristina Puig.

Rahola no ha trigat a rebatre els arguments incrèduls de Sergi Sol, que ha assegurat que ell espera que el Gobierno acabi donant explicacions. La periodista li ha etzibat que “els intel·lectuals espanyols no existeixen, i els progressistes s’estan inventant teories per salvar la cara de Pedro Sánchez”, recordant una discussió que va tenir amb el representant dels comuns al Congreso, Jaume Asens, que mirava cap a una altra banda donant les culpes de tot al “deep state” o a Israel, quan Rahola té molt clar quin és el panorama real: “Espanya ha comprat un programari invasor, i ha reconegut que s’ha envaït la intimitat del mateix president de la Generalitat, no només d’altra gent, i a sobre t’ho justifiquen”. Rahola ho ha rematat assegurant que això “no s’aguanta per cap banda des del punt de vista legal”, ja que el software envaeix tot el mòbil, no tan sols les converses, i aquí ja hi entra la vida privada.

Publicitat

“No ens donaran cap punyetera explicació”, ha reblat la periodista a Sol, assegurant que no hi ha ningú, ni als comuns ni enlloc, “amb ganes de treure’ls la vergonya a tota aquesta gentola”.


 

 

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut